top of page

Over ons

Gold Football is een voetbalschool in Amsterdam-Zuid die in 2019 is opgericht door Hossam Hikal. Hossam begon zelf met voetballen bij de Egyptische profclub Al Moqaouloun Al Arab, waar hij een aantal jaren samen speelde met o.a. Mohamed Salah (Liverpool). De daaropvolgende jaren voetbalde hij bij Zamalek, het Egyptisch jeugdelftal O18, Al Shams, Al Entag Al Harby en andere profclubs in Egypte.

_O1_9934_edited.jpg
Salah_Hossam.JPG

Mohamed Salah (links) en Hossam Hikal (rechts) bij Moqaouloun Al Arab (2006).

Toen zijn voetbalcarrière door een blessure vroegtijdig werd beëindigd besloot Hossam zich te richten op het werk als voetbaltrainer. Hij ging als trainer aan de slag bij de Atletico Madrid Academy en Feyenoord Academy in Cairo, Egypte. Na een aantal jaar verhuisde hij naar Amsterdam en zette daar zijn werk voort bij AVV Swift en sc Buitenveldert. Momenteel werkt hij bij A.V.V. Swift als coach van het JO15-1 Zaterdag team en als Hoofd Voetbal Ontwikkeling. Bovendien is hij in het bezit van een UEFA trainerslicentie.

 

Naast het coachen van teams houdt Hossam zich bezig met het geven van extra techniektrainingen. Hij is enorm gedreven in het ontwikkelen van nieuwe trainingsoefeningen en het helpen van voetballers om hun vaardigheden te verbeteren. Hij geeft alle spelers de individuele begeleiding die ze nodig hebben om zichzelf te overtreffen.

 

Als je meer wilt weten over het werk van Hossam, neem dan gerust contact met ons op.

bottom of page